Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Νερά! Φανερωμένη-Ζαρός-Γέργερη 21 Φεβρουαρίου 2019

Η βροχερή χρονιά έχει αποδόσει πολύ για το φράγμα Φανερωμένης τόσο που φαίενται εφικτή η πλήρωσή του την άνοιξη:

Ο ρίχτης στο δρόμο Σκούρβουλα - Λαλουμάς με τις 4 βάθρες:


Ο δρόμος για Λαλουμά έχει κοπεί καθώς ολόκληρη πλαγιά καταπέφτει με το άνοιγμα φλεβών νερού:

Νέοι υγρότοποι γενιούνται μες στα ελαιόδεντρα!


Βέβαια δεν είναι μόνο οι φλέβες αλλά και η μορφή καλέργειας σε επικλινές έδαφος πο προκάλεσε την πτώση της πλαγιάς...

Εδώ οι όγκοι χωμάτων καθώς σέρνονται είναι πιθανόν να φράξουν ένα χείμαρρο:

όλη η πλαγιά μετακινείται:

Γέρνουν πολύχρονες ελιές....

Νερά βγαίνουν από παντού και καταρράκτες γενιούνται στα φαράγγι του Κουτσουλίδη μεταξύ Λαλουμά και Ζαρού:

Τοπικά πλημυρρίζει τα γειτονικά χωράφια η λίμνη Βότομου:

Γεμάτη και η λιμνοδεξαμενή της Γέργερης που ήταν πολύ χαμηλά μόλις πριν ένα μήνα:

Η "Βρωμολίμνη" (Λίμνη στου Διγενή το μνήμα) με πολύ νερό χωρίς ενίσχυση από τη λιμνοδεξαμενή:

Και μια εικόνα της μεσημεριανής ανοιξιάτικου τύπου εσωτερικής-θερμικής-γραμμικής αστάθειας από Κουδούνι προς Αστερούσσια που έδωσε 5mm στο Λέντα (αντίστοιχα η θαλασσινή τη νύχτα έβρεξε περιοχές του Ηρακλείου). Φέτος βρέχει ακόμα και για πλάκα εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Από όσο είδα ειδικά για την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας (που σε αναλογικές μετρήσεις έχει αγγίξει τα 1300mm) θα έχει σοβαρά θέματα κατολισθήσεων το προσεχές διάστημα στα πρανή κατασκευής του νέου δρόμου για Μεσαρά, και βόρεια του οικισμού και δυτικά του. 

12 σχόλια:

MILAN SOPHIE είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ LIGHTSTREAM©


LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείου σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που έχετε αναζητήσει χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί εργασία χωρίς κρυφές πληρωμές.Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε ένα δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

Μην ανησυχείτε πια επειδή το LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευής, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων και κ.λπ.

Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών.
Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας

Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

LIGHTSTREAM©2020

Unknown είπε...

Γεια σας, Το όνομά μου είναι Ute Schmidt, είμαι από το Βερολίνο, Γερμανία. Θέλω να μοιραστώ μια απλή μαρτυρία για το πώς πήρα ένα δάνειο από τη Susan Benson (Sunshine Financial Group, Inc).

Ήμουν σε οικονομική κρίση και χρειαζόμουν δάνειο 105.000 ευρώ για προσωπικούς λόγους, δοκίμασα σχεδόν όλες τις τράπεζες στην πόλη μου και μερικές άλλες εταιρείες δανεισμού για δάνειο και οι αιτήσεις μου απορρίφθηκαν για κάποιους λόγους που τους γνωρίζω καλύτερα και μετά αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά, είδα μια ανάρτηση σε ένα από τα φόρουμ δανείων από τη Susan Benson και ήρθα σε επαφή μαζί της για βοήθεια, θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα άτομο που μπορώ να εμπιστευτώ, παίρνω την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου, ευτυχώς για μου χορηγήθηκε ένα δάνειο με επιτυχία, ακόμη και με ή χωρίς ασφάλεια, και το πιο εκπληκτικό μέρος από όλα είναι ότι δεν υπήρχε πιστωτικός έλεγχος και η εξυπηρέτησή της είναι γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη.

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού επιτοκίου, της ανεπαρκούς ασφάλειας, του λόγου χρέους προς εισόδημα, του χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος και πολλών άλλων λόγων. Εάν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να λύσετε την οικονομική σας κατάσταση και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να πάτε και πού να στρίψετε, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τη Susan Benson μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να την στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λήψη απάντησης σε μια στιγμή.

Η εταιρεία της παρέχει κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, τόσο εξασφαλισμένο όσο και ακάλυπτο δάνειο, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, και επίσης θα είστε σε θέση να δανειστείτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και να έχετε την ευκαιρία να εξοφλήσετε από 1 έως 30 χρόνια. Αν μπορεί να με βοηθήσει, πιστεύω ότι μπορεί να σας βοηθήσει επίσης. Επικοινωνήστε μαζί της σήμερα για περισσότερες πληροφορίες μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή Στείλτε το μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

Unknown είπε...

Lendingtree® δάνεια inc.


Έχετε επιδείξει πού να πάρετε δάνεια, απορρίψτε τις τράπεζες και τώρα απογοητευμένοι από το πού να πάρετε ένα δάνειο. Το LendingTree θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο LendingTreeGroupamc@gmail.com.

Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;

Μην ψάχνουν περαιτέρω, δανείζοντας δέντρο Incc προσφέρει δάνεια
Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 ευρώ / USD / λίρες
Σε πολύ χαμηλό 5% επιτόκιο
Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
Χρηματοδοτική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.
Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από 1 έως
20 χρόνια

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

. πραγματική χρηματοδότηση
. Επενδυτής ακινήτων
. Δάνεια κατασκευής
. Δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
. Αρχική Δάνεια
. Καταναλωτική πίστη,
. Δάνεια FHA
. προσωπικά δάνεια
. Δάνεια αυτοκινήτων
κλπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή μια οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας

Email: LendingTreeGroupinc@gmail.com

Email: Lending-Tree@outlook.com

Θερμή σκέψη

Elizabeth Walter

LendingTree Inc®

Анна Стасюк είπε...

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΑΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΤΜ ΣΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΙΜΗ*

Πουλούν αυτές τις κάρτες σε όλους τους πελάτες και τους ενδιαφερόμενους αγοραστές παγκοσμίως, η κάρτα έχει ημερήσιο όριο ανάληψης $ 2000 έως $ 5000 και όριο δαπανών έως $ 50.000 σε καταστήματα και απεριόριστο σε POS.*
*email: blankatm002@gmail.com
μπορείτε επίσης να καλέσετε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο WhatsApp Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερη φώτιση +1 (765) 705-0044

Unknown είπε...

Χρειάζεστε προσωπικό δάνειο;
Δάνειο για τη βελτίωση του σπιτιού σας,
Στεγαστικό δάνειο,
Δάνειο εξυγίανσης χρέους,
Εμπορικό δάνειο,
Εκπαιδευτικό δάνειο,
Δάνειο αυτοκινήτου,
Δάνειο για περιουσιακά στοιχεία.
financiserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

mr roland johnson είπε...

Καλημέρα σε όλους

Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είστε σε κάποιο οικονομικό χάος ή χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία μικρή και μεσαία επιχείρηση; Έχετε χαμηλό πιστωτικό σκορ και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφαλαιακό δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα;. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email: mrrolandjohnson62@gmail.com

Τα δάνειά μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας, Ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να λάβετε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν, Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε άμεσα. Μειώστε τις πληρωμές σας για να μειώσετε την πίεση στα μηνιαία έξοδά σας. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό από διακοπές, εκπαίδευση, μέχρι μοναδικές αγορές. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email: mrrolandjohnson62@gmail.com

Προσφέρουμε τους ακόλουθους τύπους δανείων:

* Δάνειο αυτοκινήτου
* Στεγαστικό δάνειο
* Στεγαστικό δάνειο
* Επενδυτικό Δάνειο
* Εμπορικό Δάνειο
* Οικοδομικό Δάνειο
* Δάνειο Εξυγίανσης Οφειλών
* Επιχειρηματικό δάνειο [ασφαλές και ακάλυπτο]
* Προσωπικό δάνειο [ασφαλές και ακάλυπτο]
* Φοιτητικό δάνειο και τόσα άλλα.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Επιχειρηματικό Σχεδιασμό, Εμπορική και Αναπτυξιακή Χρηματοδότηση, Ακίνητα και Υποθήκες, Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Ιδιωτικά δάνεια, Δάνεια Αναχρηματοδότησης Κατοικίας με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά έτος για ιδιώτες, εταιρείες και εταιρικά όργανα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και αποκτήστε επίσης το σπίτι των ονείρων σας με το πρόγραμμα Γενικού Δανείου μας. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email:mrrolandjohnson62@gmail.com

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΔΑΝΕΙΑ – ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΙΤΑ ΔΑΝΕΙΑ

Jurgen Stefan Financial Service είπε...

Είμαι ιδιώτης δανειστής και επενδυτής, Χρειάζεστε ένα νόμιμο, έντιμο, αξιόπιστο και γρήγορο δάνειο; Μπορώ να σας βοηθήσω με 100% εγγυημένη εξυπηρέτηση, προσφέρω σε εταιρείες και μεμονωμένα δάνεια, επιπλέον χρηματοδοτούμε και κάθε είδους έργα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com ή Whatsapp +919654763221

mr scott είπε...

γεια σας

Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000 ευρώ έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς ελέγχους πιστοληπτικής ικανότητας και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά την περίοδο μεταβίβασης.

Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας στο.

Στείλτε μας email στη διεύθυνση:   accessloanfirm2030@gmail.com

Whatsapp: +79258159150

Σχέση
Κύριε Σκοτ
accessloanfirm2030@gmail.com

Jason Edward είπε...

FINANCIAL AGENT LIMITED provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of FINANCIAL AGENT LIMITED Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.
You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable.
Leasing Price : 6%+2%
Buying Price: 38%+2%

Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

NAME :Jason Edward
EMAIL :financialagentltd@gmail.com
SKYPE :financialagentltd@gmail.com

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Δίνουμε επιχειρηματικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, φοιτητικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτου κ.λπ. Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: dakany.endre@gmail.com

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε προσωπικό δάνειο, χρηματοδότηση έργου, επενδυτικό δάνειο, δάνειο διακοπών, επιχειρηματικό δάνειο, φοιτητικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή οποιοδήποτε είδος δανείου για πολυεθνικές εταιρείες και ιδιοκτήτες ιδιωτικών έργων κ.λπ. Προσφέρουμε δάνεια με επιτόκιο 2%. Προσφέρουμε οικονομικά δάνεια από 2.000 ευρώ έως 100.000.000 ευρώ Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες Email: dakany.endre@gmail.com

mr scott είπε...

Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβούλευα να κάνετε αίτηση για δάνειο με την Access Finance.

Το όνομά μου είναι Scott, είμαι χρηματοοικονομικός μεσίτης και είμαι επίσης οικονομικός σύμβουλος. Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλών επιτοκίων, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστοληπτικής ικανότητας ή οποιουδήποτε άλλου λόγου. Είμαι εδώ για να προτείνω σε όποιον αναζητά δάνειο να επικοινωνήσει με την Access frim για ένα δάνειο με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%. είμαστε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email:
( accessloanfirm2030@gmail.com )  Ή στείλτε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω  +79258159150  για περισσότερες πληροφορίες.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προσωπικών, επαγγελματικών, στεγαστικών και ενοποιημένων δανείων που προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:
* Προσωπικά δάνεια
* Επιχειρηματικά δάνεια
*
Ανακαίνιση * Δάνεια Πελατών
* Δάνεια αυτοκινήτων
και τα λοιπά. ..


Πώς να εφαρμόσει:

Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
Εταιρείες ή άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με την Access Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΝ

Στείλτε μας Email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

Αριθμός WhatsApp: +79258159150

Σχέση
Κύριε Σκοτ
accessloanfirm2030@gmail.com